We adverteren nu ook via www.vakantiehuisnu.nl

De kalender van deze advertentie is gekoppeld aan de kalender van Micazu en word elke 12 uur bijgewerkt.

Klik op de link...

Met de versoepeling van de maatregelen; maximaal 5 personen uit 2 huishoudens ( uitgezonderd kinderen onder de 14 jaar) zijn er weer wat meer mogelijkheden.  

De prijzen zijn nu in onze kalender februari 2022 bijgewerkt. Voor de Kerst en Nieuwjaars weken hebben we inmiddels de prijzen en tijden bekend gemaakt. Feestdagen kunnen ook van 20 december tot en met 3 januari aaneengesloten geboekt worden...

 

Gemiddelde huurprijs per week hoogseizoen is in deze regio € 1466,85

Deze vergelijking is gebaseerd op 11 vergelijkbare accommodaties uiteindelijk eindbedrag voor 11 personen inclusief schoonmaak en beddengoed. Dus geen vergelijking van appels met peren.

Wij € 1375,00 is € 17.86  p.p.p.n.

 

Met onderstaande link kun je kijken of je gewenste periode nog vrij is. Let wel: voor 5% korting op de kale huursom via hochaufdemberg@gmail.com info opvragen en boeken. Deze link is voor de kalender van beide huizen!

 

 

Met onderstaande link kun je kijken of je gewenste periode nog vrij is. Let wel: voor 5% korting op de kale huursom via hochaufdemberg@gmail.com info opvragen en boeken. 

 

Gemiddelde huurprijs per week hoogseizoen is in deze regio € 801,00 

Deze vergelijking is gebaseerd op 16 vergelijkbare accommodaties. Het is het uiteindelijke eindbedrag voor 6 personen inclusief schoonmaak en beddengoed. Dus geen vergelijking van appels met peren.

Wij € 780,00 is € 18,57 p.p.p.n.

Gemiddelde huurprijs per week hoogseizoen is in deze regio € 816,53 

Deze vergelijking is gebaseerd op 8 vergelijkbare accommodaties uiteindelijk eindbedrag voor 5 personen inclusief schoonmaak en beddengoed. Dus geen vergelijking van appels met peren.

Wij € 630,00 is € 18.00 p.p.p.n.

Met onderstaande link kun je kijken of je gewenste periode nog vrij is. Let wel: voor 5% korting op de kale huursom via hochaufdemberg@gmail.com info opvragen en boeken.